Op zondag 31 maart aanstaande organiseert Zoetermeer Vooruit een informatie/discussiebijeenkomst voor inwoners en (sport)verenigingen over de mogelijke inrichting van het Van Tuyllpark. Iedereen is welkom!

Op 11 maart jl. heeft Zoetermeer Vooruit met de raadscommissie het gesprek al aan willen gaan over hun visie op het Van Tuyllpark. Wij willen het omdopen tot het Van Tuyll Familiesportpark. Wij zien het Van Tuyllpark als een gezellige, sportieve ontmoetingsplek voor iedereen; een echt familiesportpark waar je verschillende activiteiten hebt maar waar je ook lekker kunt ontspannen in een parkachtige omgeving. Zo zouden we er bijvoorbeeld, behalve het eventueel nieuw te bouwen zwembad, ook een speeltuin voor gehandicapte kinderen willen zien en een skatebaan en picknicktafels. Een terreinbeheerder zou toezicht kunnen houden en kunnen dienen als vraagbaak.

De raadscommissie wilde het gesprek op 11 maart niet aangaan omdat een memo van het college over de stand van zaken van onderhandelingen over het park er nog niet was. Dat memo is er inmiddels wel maar wij willen ook graag van de inwoners weten wat zij voor (on)mogelijkheden en (on)wenselijkheden zien in het park. Iedereen is daarom van harte uitgenodigd om tussen 13:00 en 14:30 uur een toelichting te krijgen op onze visie maar vooral ook om idee├źn te delen en het gesprek aan te gaan. De visie van Zoetermeer Vooruit zal dienen als basis voor het gesprek. De bijeenkomst vindt plaats in de lunchroom/brasserie van het Stadhuis-Forum op de 1e etage van het Stadhuisplein 1 te Zoetermeer. Aanmelden is niet nodig. U kunt zo binnen lopen.