U kent ons als een partij die niet alleen in verkiezingstijd maar altijd Betrokken, Betrouwbaar en Benaderbaar is. Voor ons als 100% lokale partij is het belangrijk om met de inwoners in gesprek te zijn en te blijven over wat er allemaal wel en niet goed gaat in de stad. Daarom zijn we niet alleen de 3e zaterdag van de maand met Vooruit on Tour ergens in de stad te spreken maar ook iedere laatste zaterdag van de maand in het stadhuis met Vooruit in het Stadhuis.

Zaterdag 24 juni is de volgende mogelijkheid, van 11:00 tot 13:00 uur. Dit is een “speciale editie” want maandag 26 juni hebben we het Voorjaarsdebat waar we goede ideeën voor de stad kunnen voorleggen aan de rest van de gemeenteraad. Dit is tevens de laatste Vooruit in Stadhuis voordat we met vakantie gaan. Dus, heeft u een vraag, heeft u een idee, wilt u komen kennismaken of gewoon een gezellig kletspraatje? Dan kunt u bij ons aanschuiven tijdens Vooruit in het Stadhuis. De koffie staat klaar! U komt ons toch zeker ook een keertje opzoeken aan de Frankrijklaan nummer 6 / fractiekamer 2.

Na 24 juni gaan we met vakantie. De eerstvolgende mogelijkheid is dan op 30 september. Meer informatie en de complete agenda op www.zoetermeervooruit.nl