De vakanties komen tot een einde. De scholen starten weer op. De files met werkverkeer zwellen weer aan. Zoetermeer Vooruit gaat weer On Tour.

Voor de vakantie was Zoetermeer Vooruit al iedere week ergens in de stad te vinden om het gesprek aan te gaan met de inwoners van de stad. Na een pauze wordt op de eerste vrijdag van de maand september de draad weer opgepakt. De raadsleden Juliette Meurs-Troch en Yvonne Bink-Winterkamp zijn op vrijdag 7 september van 14:00 tot 16:00 uur te vinden in de lunchroom van het Stadhuis-Forum in het centrum.

 “We vinden het belangrijk om te weten wat er leeft in de stad. Wat er goed gaat maar ook wat er anders, beter kan. Daarom zoeken we de mensen graag op en bieden we ze de mogelijkheid om laagdrempelig contact met ons te leggen. Je hoeft geen afspraak te maken of moeilijk te doen; iedereen kan gewoon even aanschuiven en het gesprek met ons aangaan. Op facebook en de website is te vinden waar we wanneer zijn. Omdat het anders kan.” aldus fractievoorzitter Juliette Meurs.

Zoetermeer Vooruit is uiteraard niet alleen tijdens de On Tour momenten geïnteresseerd in de verhalen en ervaringen van mensen. En ook verenigingen, bedrijven en andere organisaties worden van harte uitgenodigd om het gesprek aan te gaan. U kunt contact opnemen via contact@ZoetermeerVooruit.nl en de raadsleden uitnodigen voor een gesprek of locatiebezoek. Dit kan zowel ’s avonds als overdag plaatsvinden. Als u meent dat de gehele fractie ergens over geïnformeerd dient te worden, of als u met het hele team kennis wilt maken, dan bent u van harte welkom op een fractievergadering op de donderdagavond. Ook hiervoor kunt u contact opnemen via de mail.