Zoetermeer Vooruit helpt echt!

Afgelopen zaterdag hielpen de raadsleden en kandidaat-raadsleden van Zoetermeer Vooruit het winkelend publiek bij een Jumbo-filiaal met inpakken van de boodschappen en de boodschappen naar de auto of de fiets te brengen. Er waren ook gratis geel/blauwe cupcakes voor de bezoekers en wie wilde kon aandachtspunten voor de partij achterlaten in de inspiratiebox.

De actie werd door het winkelend publiek én door de filiaalmanager positief ontvangen. Als het aan Zoetermeer Vooruit ligt gaan ze vaker een dergelijke actie uitvoeren.
“Zoetermeer Vooruit is er voor de inwoners. We willen de mensen helpen. Dat het ons menens is willen we op ludieke wijzen aantonen. Vorige week hebben we de egelopvang verrast met een flink aantal oude kranten en handdoeken en nu hebben we boodschappen ingepakt bij de kassa’s. De actie werd heel positief ontvangen en we vonden het zelf ook heel leuk om te doen”, vertelt fractievoorzitter en lijsttrekker Juliette Meurs-Troch.

Wat we de komende periode richting de verkiezingen allemaal nog gaan doen, willen we nog niet verklappen maar dat het anders zal zijn dan ongevraagd foldertjes in mensen hun handen stoppen, dat is zeker.