Ronnie Meurs,

Ik ben 52 jaar en meer dan 22 jaar gelukkig samen met Juliette.
27 jaar werkzaam in de evenementenwereld en heb aan veel mooie projecten meegewerkt en de laatste jaren ook als Event Manager en/of als leidinggevende geleid. Inmiddels al duizenden kleine evenementen gedaan als winkelcentrum promoties of als fotograaf op feestjes. Weekenden lang op Circuit Zandvoort. Ook megagrote klussen gedaan op grote evenementen als Dance Valley en Mysteryland. De laatste jaren met filmproducties meegedaan om ervoor te zorgen dat (buitenlandse) productiebedrijven hun werk veilig en ongestoord kunnen doen. Met in ons bedrijf meer dan 1.000 mensen op de loonlijst, had ik echt een uitdaging om met heel veel verschillende personen te kunnen, mogen en soms te moeten werken en aan te sturen.

Als lijstduwer van Zoetermeer Vooruit sta ik op de laatste plaats op de kandidatenlijst. Maar super enthousiast over de inzet en werkwijze van de al in de huidige gemeenteraad aanwezige raadsleden Juliette Meurs en Yvonne Bink.
Zó enthousiast zelfs dat ik besloten heb om hun vrijwillig te helpen met de campagne voor de aankomende verkiezingen ten koste van mijn eigen inkomsten die nu even op een laag pitje staan.

Ik ben vader van twee prachtige dochters, opa van prachtige kleinkinderen en ook voogd (reserve pappa) van twee prachtige “peet” kinderen. Ik heb fijne vrienden.

Als Positieve Ambassadeur van Zoetermeer heb ik in Zoetermeer heel veel mensen ontmoet met mooie en leuke verhalen. Soms ook wel ongelooflijke en onwaarschijnlijke verhalen. Maar door positief te denken en te handelen kun je daar vaak ook een positieve wending aan geven. Er zijn heel veel mensen in Zoetermeer die het beste met hun stad en omgeving voor hebben en dat doet mij goed. Door die positieve instelling en het oplossingsgericht denken van mijzelf en vele gelijkgestemden beschouw ik mijn leven als gelukkig en bevoorrecht. Dat gedachtegoed hebben Juliette en Yvonne ook en daarom hoop ik dat zij hun werk voort kunnen zetten in de aankomende raadsperiode.