Tim van Putten,

Tim is 25 jaar en sinds september 2017 aangesloten bij Zoetermeer Vooruit. In het dagelijks leven werkt hij bij het UWV in Amsterdam. Hier houdt hij zich o.a. bezig met een project om de dienstverlening aan de interne organisatie te verbeteren en met de organisatie van teamdagen.
Daar voor heeft hij Bestuurskunde & Overheidsmanagement gestudeerd en twee jaar bij de gemeente Zoetermeer gewerkt.

In zijn vrije tijd doet Tim graag iets gezelligs met vrienden. Het kijken van een goede serie of een mooie voetbalwedstrijd kan hij ook van genieten. Daarnaast vindt hij het belangrijk om meerdere malen per week een uurtje vrij te maken om te kunnen sporten.

Tim is al langere tijd ge├»nteresseerd in politiek en het openbaar bestuur. “Als nummer 3 bij Zoetermeer Vooruit heb ik uiteraard de ambitie om raadslid te worden en een positieve bijdrage aan Zoetermeer te leveren. Punten die ik persoonlijk belangrijk vind en waar ik mij voor wil inzetten zijn bijvoorbeeld voldoende starterswoningen (en dan niet alleen tweekamerwoningen), een veilige en groene leefomgeving en voldoende levendigheid in Zoetermeer voor alle leeftijden.”