Met trots maken we de kandidatenlijst bekend. Hierop staan alle mensen van Zoetermeer Vooruit waar u uw stem op uit kunt brengen bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Het is een gevarieerde lijst die een mooie doorsnede is van de Zoetermeerse samenleving.

Juliette: “Ik ben zeer vereerd om wederom als lijsttrekker onze prachtige partij aan te mogen voeren en samen met de andere raads-, commissie- en denktankleden onze idealen na te streven. Trots ben ik ook. De lijst is samengesteld met mensen van diverse afkomst, leeftijd, opleiding, geloofsovertuiging, leeftijd. Een mooie doorsnede van de Zoetermeerse samenleving. Datgene dat bindt is dat we allen in Zoetermeer woonachtig zijn en onze stad en haar inwoners een warm hart toedragen. Allemaal komen we op voor gelijke kansen voor iedereen met begrip voor de jeugd, respect voor onze ouderen en aandacht voor de natuur. Uitgaande van de mens en niet van de regeltjes. #Omdathetanderskan!”

De complete lijst met foto’s is te zien onder het kopje “wie is wie” en als u op een foto klikt stelt de kandidaat zich verder aan u voor. Op de facebookpagina van Zoetermeer Vooruit zullen de leden zich ook één voor één voorstellen in aanloop naar de verkiezingen. Kunnen ze op uw stem rekenen?

Het vernieuwde Inspiratiedocument (Zoetermeer Vooruit heeft geen partijprogramma) zal binnenkort hier te vinden zijn. #Omdathetanderskan

Kandidatenlijst Zoetermeer Vooruit / Gemeenteraadsverkiezingen 2022

1 Juliette Meurs-Troch
2 Yvonne Bink-Winterkamp
3 Almedin Cero
4 Larissa Nivillac
5 Jolanda van Ballegooij
6 Hans van Rhijn
7 Sepehr Mohammadian
8 Irene Wiltenburg
9 Tim van Putten
10 Marijke Tiemensma
11 Dorien Luijten
12 Jacqueline van Brummelen
13 Paulina Vermeulen
14 Hans Hortensius
15 Ronnie Meurs