Marjolein Bitter

Ik ben Marjolein Bitter, geboren in 1979 te Leidschendam (alleen omdat Zoetermeer toentertijd nog geen ziekenhuis had), ik woon dus al 42 jaar in Zoetermeer en sinds 14 jaar in de wijk Oosterheem.

Ik heb een zoon van 22 jaar die afgelopen jaar is uitgevlogen en een dochter van 14 die nog lekker bij mij woont. Daarnaast heb ik nog een klein monster, een Jack Russel genaamd Charlie.

Om te ontspannen vind ik het heerlijk om met de hond door het Bentwoud of op het strand te wandelen, te shoppen met mijn dochter of gewoon lekker uiteten met mijn vriend.
In mijn leven heb heel divers werk gedaan zoals onder andere in de horeca, als grondstewardess, Verzekeringsadviseur en nu sinds een aantal jaar geland en eindelijk mijn vaste plek gevonden bij Bouwend Nederland als Adviseur Dienstverlening. Het is een uitdagende baan met veel variatie en dat ook nog in Zoetermeer.

Ik wil me binnen de gemeente Zoetermeer onder andere graag inzetten is voor meer veiligheid, de jeugd, ondernemers en de ouderen. De ouderen zijn voor mijn gevoel de ondergeschoven kindjes van de stad. Het klinkt waarschijnlijk erg cliché, maar ik wil Zoetermeer weer een beetje van iedereen maken!