Op zaterdag 16 oktober aanstaande organiseert Zoetermeer Vooruit een interessante Vossenjacht voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. De vossenjacht vindt plaats in het Westerpark.

De Vossenjacht start om 10:00 uur bij de ingang van Bowlingcentrum Westerpark en deze eindigt om 12:00 uur op dezelfde plek. Bij de start ontvang je een stempelkaart, een routebeschrijving en een kaartje waar je gegevens op staan.

Tijdens de wandeltocht ontmoet je acht vossen van Zoetermeer Vooruit. Elke vos herken je aan de kleuren Geel en Blauw. De vossen stellen jou één vraag over Zoetermeer en bij elk goed antwoord ontvang je van de vos een stempel op je kaart. Papa/Mama/Opa/Oma of andere begeleiding mogen jou best helpen met het antwoord.

Heb je alle antwoorden beantwoord en de stempels ontvangen? Aan het eind van de wandeling staan de raadsleden van Zoetermeer Vooruit klaar bij het Rad van Vooruit. Geef je hier een flinke draai aan? Iedereen gaat naar huis met een prijs!

Jouw ouders, verzorgers of begeleiders mogen je aanmelden via een mailtje naar vossenjacht@zoetermeervooruit.nl.

We ontvangen via de mail graag je naam, leeftijd en het telefoonnummer waar jouw ouders, verzorgers of begeleiders bereikbaar op zijn.

Vrolijke groeten,
Het vossenteam van Zoetermeer Vooruit