In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen stellen we één voor één onze kandidaten voor. Vandaag is de eer aan Tim van Putten de nummer 9 op onze lijst.
 
Hallo,
Ik ben Tim van Putten. Ik ben geboren (in 1992) en getogen in Zoetermeer en heb hier altijd met veel plezier gewoond. Momenteel woon ik in de wijk Stad, maar binnenkort verhuis ik weer terug naar de wijk waar ik ben opgegroeid: Seghwaert.
 
Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn vrienden, bijvoorbeeld gezamenlijk een drankje doen of een spelletje spelen. Maar ik kan ook erg genieten van een avond op de bank en lekker netflix kijken.
 
In het dagelijks leven werk ik als applicatiebeheerder bij het UWV. Om het simpel te houden, ik zorg er met een team collega’s voor dat de UWV werkplek goed blijft werken. Daarnaast houd ik mij voor mijn werk bezig met software en hardware voor medewerkers met een arbeidsbeperking. Het is deels mijn verantwoordelijkheid dat zij de attributen ter beschikking hebben om hun werk uit te kunnen voeren.
 
Sinds november 2017 ben ik aangesloten bij Zoetermeer Vooruit. De komende jaren ga ik voornamelijk de fractie zo veel mogelijk ondersteunen. De onderwerpen die ik interessant vind en waar ik mij in ga verdiepen zijn woningbouw en veiligheid.