In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen stellen we één voor één onze kandidaten voor. Vandaag is de eer aan Dorien Luijten, de nummer 11 op onze lijst.
Mijn naam is Dorien Luijten en ik ben opgegroeid in Wassenaar. Sinds 25 jaar mag ik mij inwoner van Zoetermeer noemen en alhoewel ik het daar in het begin, als puber, helemaal niet mee eens was, heb ik heel veel mensen ontmoet die mij nu nog dierbaar zijn.
In juli 2018 ben ik getrouwd met Erwin Konijnenburg. Samen hebben wij twee kinderen; Anna-Sofia is acht jaar en Sepp is vijf jaar. We hebben een fotostudio in Zoetermeer waar ik creatief helemaal los kan gaan.
Al sinds dat ik een klein meisje was riep ik dat ik de politiek in zou gaan maar het is er nooit van gekomen. Tot een jaar geleden, na drie interviews door NOS over de toenmalige verkiezingen, ik de smaak te pakken kreeg en daar was de oproep van Zoetermeer Vooruit.
Ik ben van mening dat het op politiek gebied zoveel beter kan, transparanter en met veel meer respect naar de inwoners van Zoetermeer en ik zal mijn creativiteit inzetten om Zoetermeer Vooruit daarin te ondersteunen.