Jolanda van Ballegooij-De Juncker

Jolanda van Ballegooij-De Juncker


Kandidaat-raadslid


Wie ben ik?
Mijn naam is Jolanda ik ben geboren in Den Haag in 1959. Ben met mijn ouders naar Zoetermeer verhuisd in 1973 en ik ga hier niet meer weg!

Ik ben geen onbekende in de wijk Meerzicht, omdat ik daar jaren post heb gelopen en actief ben in de 50+ Soos. Ik zet mij graag in voor een schoner en veiliger Zoetermeer, onder andere met de stichting WAS (Wijk en Agent Samen) dit is voor mij een hele fijne manier om iets voor mijn wijk te betekenen. Verder ben ik een actieve Zapper (ZwerfAfvalPrikker) dus vaker in de wijk te vinden met een prikstok en een emmer of vuilniszak. Daardoor word ik vaak aangesproken en krijg ik te horen wat er in deze wijk gebeurt en wat er nog verbeterd zou kunnen worden.

Ik ben ook actief lid van de bewonerscommissie en in die hoedanigheid ook in andere wijken te vinden.
Ook heb ik op de wijktuinen gewerkt als medewerker groen, les gegeven en de kruidentuin bijgehouden.

Mijn persoonlijkheid kenmerkt zich door een luisterend oor te bieden en maak er graag tijd voor om mee te denken en mee te werken aan mogelijke oplossingen. Voor jong of oud!