John van der Velden

John van der Velden


Kandidaat-raadslid

Geboren in 1971, getrouwd, trotse vader van twee jongens, senior-medewerker vergunningen bij een gemeente en parttime zelfstandig adviseur omgevingsrecht.

“In het land der blinden is éénoog koning” en “zonder wrijving geen glans” zijn door mij vaak geroepen uitspraken. Ik vind het leuk om mijn kennis over mijn vakgebied te gebruiken om er voor te zorgen dat er eerlijke en transparante beslissingen worden genomen. Ik zie het als mijn taak actief op te treden als dit niet gebeurt. Ik vind het belangrijk om creatief en oplossingsgericht te werk te gaan met de uitdagingen die op ons af komen en er voor te zorgen dat wij in een fijne stad wonen waar iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Dat wil ik met Zoetermeer Vooruit. Omdat het anders kan!”