Jacqueline van Brummelen

Beste Zoetermeerse kiezers, 

Ik zal mij even voorstellen: mijn naam is Jacqueline van Brummelen en ik kom uit een kunstenaarsfamilie. Mijn moeder komt uit Indonesië (Surabaya) en mijn vader uit Nederland. Ik heb een vier jaar jongere broer Casper. Zelf ben ik in 1972 geboren in Den Haag en opgegroeid in Rijswijk. Sinds 18 jaar woon ik in het mooie Zoetermeer. Ik ben een gelukkige alleenstaande moeder. Ik heb 3 kinderen: een zoon Rembrandt van 26 jaar, een dochter Sarah van 23 jaar en een zoontje Joshua van 5 jaar. Binnenkort ga ik beginnen met een nieuwe baan als receptioniste/conciërge.

Waar mijn liefde naar uit gaat?

De politiek vond ik altijd al interessant maar ik kon nooit een partij vinden die alles had.

Toen  kwam ik door Jolanda van Ballegooij deze leuke partij tegen. Juliette Meurs vroeg of het me wat leek om mee te denken in de denktank. Ik ben dankbaar dat Juliette en Yvonne Bink mij het vertrouwen hebben gegeven en dat ik nu deel uitmaak van de gemeenteraadverkiezingen in maart 2022.

Investeren in de toekomst vind ik super leuk. Openstaan voor veranderingen en in gesprek gaan met mensen in de stad. Waar inwoners meebepalen en Zoetermeer Vooruit dienstbaar is.

Ik wandel graag met mijn hond Frodo en de kinderen. Ik kook Indisch en geniet er ook van.

Ik word heel blij van leuke, gezellige mensen om mij heen, familie, de kinderen en de dieren.

Eigenlijk voel ik mij heel rijk met alles wat ik heb. Het belangrijkste voor mij is mooie momenten mee te maken. Met mensen spreken, goed luisteren met de blauwe en gele antennes van Zoetermeer Vooruit en zorgen dat wensen en behoeften in ieder geval gehoord worden.

Wie weet komen we elkaar binnenkort tegen voor een leuk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Jacqueline van Brummelen