Irene Wiltenburg

Hoi, ik ben Irene  Wiltenburg, in 1967 geboren in Den-Haag en alweer bijna 20 jaar wonend in de groene wijk de Leyens. Samen met mijn 2 katten en de hond.

Ik geniet van de natuur, wanneer ik samen met de hond een rondje Balijbos wandel. Of rond het Noord AA loop. Ik vind het gezellig om op de fiets naar de markt te gaan op vrijdag of lekker te winkelen in het Stadshart. Zoetermeer vind ik een fijne stad om in te wonen.

Ik werk met veel plezier in het OV, waar ik werkzaam ben als senior voorlichter Service en Veiligheid. Het leuke aan mijn werk, vind ik mijn ontmoetingen met mensen vanuit allerlei doelgroepen. Samen met mijn collega’s zorgen we voor  een veilig OV, op en rondom de haltes en in bus en tram. Het mooie aan het OV vind ik de verbinding die het OV maakt tussen mensen, plaatsen en landen.

Zoetermeer is voor mij ook een stad, waar ik later zou willen blijven wonen. Als ik echt oud ben. Ik hoop, dat ik door mijn inzet in de plaatselijke politieke partij Zoetermeer Vooruit, op het gebied van milieu en duurzaamheid en/of verkeer en openbaar vervoer, mijn steentje kan bijdragen zodat Zoetermeer ook in de toekomst een fijne stad is, voor iedereen, om in te  wonen.

Gewoon…omdat het anders kan??

gr irene?