Hans van Rhijn

Hans van Rhijn


Denktank

Ik ben Hans van Rhijn. Ik ben geboren in 1950 en sinds 1977 getrouwd met Nel. Ik heb 3 kinderen en 3 kleinkinderen. Sinds 1981 ben ik woonachtig in Zoetermeer.
Ik ben nu met pensioen en heb laatstelijk als manager zakenbeheer gewerkt bij de Raad voor Rechtsbijstand Den Haag. Ik ben niet de persoon om achter de geraniums te zitten en ben nog op veel vlakken bezig. Heb nu een eigen praktijk in sportmassage en fluit regelmatig wedstrijden.

Ik ben bij Zoetermeer Vooruit gekomen omdat deze partij met een gerichte aanpak ingaat op problemen die zich op lokaal niveau voordoen.
Voor mij was daarnaast bepalend dat er geen echt partijprogramma was maar een inspiratiedocument waarin verschillende statements zijn weergegeven.
Ik wil als commissielid de mening van Zoetermeer Vooruit duidelijk overbrengen in de commissievergaderingen.