Vooruit aan de Wandel tegen kanker

Zoetermeer Vooruit loopt 5 november tegen kanker. In plaats van onze inmiddels traditionele Vooruit aan de Wandel sluiten we dit keer aan bij de Ronde van de Driemanspolder: een halfjaarlijkse (voor- en najaar) prestatieloop in de nieuwe Driemanspolder in Zoetermeer. Het doel van deze loop is de loper te laten genieten van het schitterende polderlandschap onder invloed van de weerselementen en de eenvoud van het parcours. Daarnaast is aan de Ronde van de Driemanspolder een inzameling verbonden voor een lokaal goed doel.

Goed doel
Aan deze Ronde van de Driemanspolder is een lokaal goed doel verbonden op het gebied van kankerbestrijding en/of hulp bij kanker: Het Maja Anjohuis (voorheen genaamd: Kankerpatienten Inloophuis Zoetermeer). Dit inloophuis is een lokaal initiatief voor (ex-)kankerpatienten en hun verwanten in Zoetermeer en is een warme plek voor mensen om te ontmoeten, delen, leren en verwerken.

Ben je er ook (weer) bij? De start en finish vinden plaats vanaf en op het terrein van Camping De Drie Morgen. Aan deelname aan de Ronde van de Driemanspolder zijn wel inschrijvingskosten verbonden. De fractie van Zoetermeer Vooruit wandelt de 8 km route (kosten €10 pp). We verzamelen om 10:50 uur en vertrekken 11:00 uur stipt. Het Nationaal Fonds tegen Kanker heeft aangeboden het ingezamelde bedrag voor het Maja Anjohuis te verdubbelen. Dat betekent dat iedere euro die extra wordt ingezameld, telt!

We hopen je daar te ontmoeten. #Omdathetanderskan