Almedin Cero

Mijn naam is Almedin Cero. Ik ben geboren op 18 januari 1990 in Livno, in Bosnië en Herzegovina. Wegens onrust in mijn geboorteland zijn wij in 1993 vertrokken naar een bestemming onbekend, uiteindelijk zijn wij terechtgekomen in het prachtige Zoetermeer. 

Sinds oktober 2019 zit ik bij Zoetermeer Vooruit en het leek mij de hoogste tijd dat ik me even zou voorstellen. In mijn vrije tijd houd ik er van om te sporten, mezelf te verdiepen in nieuwe onderwerpen en tijd te spenderen met verschillende mensen om mij heen. Ook word ik blij van lekker eten, in de buitenlucht zijn en behulpzaam zijn voor de medemens. Daarom doe ik ook aan vrijwilligerswerk.

Ik werk momenteel vier dagen in de week als juridisch medewerker bij een gerechtsdeurwaarder. Ook heb ik samen met mijn vader een administratiekantoor waar ik twee dagen in de week werkzaam ben. En natuurlijk ben ik ook nog actief bij Zoetermeer Vooruit. 

Wat ik het leukst aan mijn twee banen vind is de afwisseling, een bijdrage leveren aan de groei van een onderneming en mijn maatschappelijke bijdrage tegenover debiteuren met de steeds vernieuwende rechtsregels.

De politieke onderwerpen die ik belangrijk vind zijn: sport, jongeren, ouderen en veiligheid. Ik zou graag zien dat mensen meer bewegen. Meer georganiseerde activiteiten en meer gericht op jongeren en ouderen of dit zelfs met elkaar combineren, lijkt me een goede verbetering. 

Ook huisvesting en doorstroming zijn belangrijk. Ik zou graag willen zien dat er meer betaalbare woningen komen voor jongeren en voor ouderen in Zoetermeer. Zodat de jongeren in Zoetermeer kunnen blijven wonen, de ouderen beter passende huisvesting hebben en er een betere doorstroming ontstaat.

Is dit iets wat jij ook graag terug zou willen zien in Zoetermeer en ben je bereid hier samen met mij voor te gaan? Stem dan op Zoetermeer Vooruit!